Individuell veiledning

Undervisning og grupper

Når du tar kontakt med meg vil vi sammen legge opp en vei. Ut i fra hva du forteller, vil jeg kommer med forslag. Du vil bli møtt med respekt og nærvær og vi vil snakke sammen i forkant før vi starter opp. Du vil få 20 minutter gratis samtale for å finne ut om dette er noe for deg.

Jeg bruker fra hele repertoaret mitt. Kanskje det er samtalen som blir fokuset, eller at vi  sitter stille sammen og fokuserer på pusten, det kan være du får pusteøvelser, at vi jobber med kroppsholdning og “jording”, en qigongøvelse, muskel og fascia strekking. kanskje du trenger råd i forhold til søvnen din, enkle ernæringstips. Du vil få øvelser og refleksjoner å trene på mellom hver gang vi møtes.

Kropp, sinn og ånd er ett, så det er naturlig at vi gir fokus og nærvær til alle sidene av oss selv når vi ønsker å komme videre i livet.

Du er velkommen til å ta kontakt om du føler dette kan være noe for deg. Vi setter da opp en tid til innledende samtale. Velkommen!

Jeg holder foredrag innenfor de ulike områdene du finner på sidene mine. Best liker jeg å kombinere undervisning med øvelser vi gjør sammen. Jeg holder kurs hvor det er ukentlig samlinger eller det kan være over en helg. Det er alltid en kombinasjon av qigong og andre mindfulness øvelser, pust og meditasjon. Kursene er åpne for alle som ønsker å fordype seg og gå inn i stillheten og rommet vi alle har i oss. 

Tidligere har jeg hatt kurs som har vært tilpasset spesielle grupper, og har da tilpasset til gruppens behov. De senere årene har jeg, ved siden av de “vanlige” kursene, begynt å utvikle et kurskonsept som er mer retten mot seniorer. På disse kursene  tar jeg med enkelte ting som kanskje er viktigere for denne gruppen. Feks fysiske utfordringer som balanse, bevegelighet, hjertehelse etc.

Om dere er en gruppe og ønsker å vite mer, ta gjerne kontakt. Velkommen!